18. 7. 2019

Banka CREDITAS zavádí nový Spořicí účet + s úročením 2 % ročně a nabízí investiční produkty

Od 22. července je v nabídce CREDITAS nový Spořicí účet +. Ten nabízí roční úročení ve výši 2 % pro část vkladu až do 1,5 milionu korun a 1,1 % pro část vkladu nad tento limit. Spořicí účet je bez podmínek a jedná se tak o aktuálně nejvýhodnější nabídku na trhu. Založit si ho mohou noví i stávající klienti na pobočce i online v IB nebo prostřednictvím aplikace Richee.

„Naší dlouhodobou strategií je patřit k bankám s nejvýhodnějším zhodnocením klientských úspor a s tím souvisí i zavedení nového Spořicího účtu + s úročením 2 % ročně. Účet je bez podmínek a pro všechny, aktuálně je to tedy nejvýhodnější nabídka na trhu,“ říká Vladimír Hořejší, předseda představenstva Banky CREDITAS. Akční nabídka platí do 30. 9. 2019.

CREDITAS nabízí pestrou škálu způsobů, jak zhodnocovat úspory: kromě Spořicího účtu + se sazbou 2 % můžou klienti na pobočkách získat spořicí vklad s tříměsíční výpovědní lhůtou a bezkonkurenčním úrokem 2,5 %. Jako jedna z mála bank na českém trhu nabízí CREDITAS výhodné úročení i na běžném účtu. Účet Richee, který si lze založit ve stejnojmenné aplikaci, má zhodnocení na úrovni 1,5 % pro část zůstatku do 300 tisíc korun, pro část nad tento limit pak 0,5 % ročně. V nabídce jsou také termínované vklady s úrokem až 3,1 % ročně a investiční produkty.

Investiční produkty Banka CREDITAS letos rozšířila svou nabídku o investiční produkty. Klienti si mohou koupit dluhopisy emitentů, kteří jsou součástí významných českých společností. Sjednání koupě je v Bance CREDITAS zcela bez poplatků. „U řady klientů jsme zaznamenali zájem mít kromě klasických spořicích produktů, také investiční produkty, které přinášejí výrazně vyšší zhodnocení. Díky licenci obchodníka s cennými papíry udělené ČNB jsme mohli naši nabídku rozšířit právě o investice,“ vysvětluje Vladimír Hořejší.

Aktuálně banka nabízí dluhopisy emitentů ze skupiny UNICAPITAL, která působí v energetice, realitách a developmentu, zdravotnictví a zemědělství. Další možností jsou cenné papíry developerské skupiny Redstone. Dluhopisy mají tříletou, pětiletou a sedmiletou splatnost a jejich výnosnost se pohybuje od 3,8 % p.a. až po 5,5 % ročně.