11. 2. 2020

Banka CREDITAS byla vyhlášena Finanční společností roku 2019, hlavně díky výhodné nabídce účtů a spoření

CREDITAS se podařilo umístit na stupních vítězů soutěže Finanční produkt roku hned v pěti kategoriích. Nejlépe bodovala u kategorie Spořicí účet nad 300 tisíc korun a v hlasování veřejnosti. Do TOP 3 se dostalo i spoření pro úložku do 300 tisíc korun, běžný účet a termínovaný vklad. Díky nejvyššímu počtu bodů za umístění produktů si pak CREDITAS odnesla i hlavní cenu pro Finanční společnost roku.

„Už od vstupu na bankovní trh v roce 2017 se profilujeme jako banka, která má skvělou nabídku pro zhodnocení úspor. Postupně jsme také vylepšovali stávající produkty, jako je běžný účet, a přidávali další, třeba hypotéky, investice nebo účty pro děti a mladé lidi,“ říká ředitelka komunikace a marketingu Banky CREDITAS Lucie Brunclíková. „Hodně nás těší zejména prvenství v hlasování veřejnosti. Myslím, že to odpovídá rostoucímu zájmu o naše služby. Za poslední tři roky vzrostl počet našich klientů pětinásobně,“ dodává.

Banka CREDITAS se umístila v následujících kategoriích:
Spořicí účty od 300 tisíc korun – 1. místo
Cena veřejnosti – 1. místo
Termínované vklady – 2. místo
Běžné osobní účty – 3. místo
Spořicí účty do 300 tisíc korun – 3. místo.

Finparáda.cz je server věnovaný finančním produktům a určený široké veřejnosti. Obsah Finparády.cz se postupně integruje i na zpravodajský portál Aktuálně.cz, Peníze.cz a další místa internetu. Server funguje již od roku 2001, soutěž o nejlepší produkty se vyhlašuje od roku 2012.