3. 3. 2020

Banka CREDITAS hlásí 100 000 klientů a spouští prémiové bankovnictví

Počet klientů Banky CREDITAS překonal hranici 100 tisíc a za poslední tři roky se tak zpětinásobil. Banka nadále rozšiřuje spektrum svých služeb a produktů. Vloni rozšířila portfolio o hypotéky, dětské účty a investiční produkty. Od března otevírá segment prémiového bankovnictví.

„Chceme nejmovitějším klientům poskytnout speciální služby na té nejvyšší úrovni a postarat se o všechny jejich potřeby. Věříme, že jim to naše prémiové bankovnictví zajistí a my dále rozšíříme svou klientelu,“ říká ředitelka retailového bankovnictví Banky CREDITAS Věra Pavlišová.

Podobně jako u standardní nabídky, i u prémiového bankovnictví nabízí CREDITAS výhodné zhodnocení úspor a kapitálu. V nabídce jsou zajímavé investiční nástroje. Služby osobního bankéře budou mít klienti k dispozici jak na pobočce, tak kdekoliv mimo banku, vše podle preferencí klienta.

„Prémiové bankovnictví je určeno klientům s investicemi a volnými úsporami u Banky CREDITAS v částce nad 3 000 000 Kč nebo získaným hypotečním úvěrem v hodnotě nad 8 000 000 Kč a pravidelným příjmem na účet 75 tis. Kč měsíčně,“ vysvětluje podmínky Věra Pavlišová. K účtu mohou klienti získat jedinečnou debetní kartu z nejvyšší řady společnosti Mastercard. Na výběr je unikátní Mastercard Real Gold z pravého zlata nebo Mastercard World Elite Silver, které přinášejí prémiové služby. Mezi hlavní výhody exkluzivních karet Mastercard patří vstup do letištních salonků nebo služba concierge, zahrnující individuální servis a pomoc se vším od nákupu letenek či květin, přes doporučení dobré restaurace až po organizaci zábavních akcí. Samozřejmostí jsou cestovní pojištění a pojištění zneužití karty s vysokými limity.