Spořicí účet + získal Cenu veřejnosti

14. 2. 2023

Z tradiční soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku si odnesl dvě ocenění náš Spořicí účet +. Potřetí za posledních 5 let jsme získali prestižní Cenu veřejnosti a medailová pozice nám patří rovněž v kategorii Spořicí účty do 300 tisíc Kč.

Specializovaný finanční portál Finparáda.cz ve spolupráci s analytickou společností Scott & Rose vyhlásil výsledky 12. ročníku soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku, která hodnotí nejlepší finanční produkty minulého roku. Již potřetí (po letech 2018 a 2019) získal prestižní Cenu veřejnosti náš spořicí účet. Tato cena je udělována na základě preferencí návštěvníků portálu, kteří mohou v průběhu roku hlasovat pro jednotlivé finanční produkty.

Spořicí účet + uspěl také v hodnocení odborné poroty, když získal 3. místo ve specializované kategorii Spořicí účty do 300 tisíc Kč.

Spořicí účet + lze jednoduše založit na kterékoli naší pobočce nebo on-line v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking. Na Spořicím účtu + získáte roční sazbu 5,6 % p.a. pro část vkladu do výše 500 tisíc korun, část vkladu nad uvedený limit je úročena 3,1 % p.a. Výše a četnost vkladů nejsou omezeny, uložené peníze lze kdykoli z účtu vybrat. Zřízení, vedení i zrušení účtu jsou zdarma. Vklady i úroky na Spořicím účtu + jsou pojištěny do výše odpovídající 100 000 euro (např. 2 500 000 Kč při kurzu 25 Kč za euro).

Další informace a odpovědi na dotazy ke Spořicímu účtu + najdete na našem webu, nebo vám je rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 či na kterékoli pobočce.