419 tisíc pro handicapované děti

24. 7. 2023

419 400 Kč je konečný výsledek charitativní akce, v níž jsme za každý vyplněný investiční dotazník navýšili o 300 Kč částku věnovanou na podporu handicapovaných dětí. K naší pomoci se můžete přidat i vy, třeba příspěvkem na konkrétní dětské příběhy v rámci projektu Odvaha darovat.

Celou částku jsme předali o.p.s. Společně pro děti, která peníze využije na podporu dětí v nelehkých životních situacích. Při obdobné loňské akci jsme dětem věnovali téměř 385 tisíc Kč.

Šek s výnosem letošní charitativní akce předal člen představenstva Banky CREDITAS Kamil Rataj ředitelce Společně pro děti o.p.s. Evě Sklenářové. Naše pomoc tím samozřejmě nekončí, z pozice dlouholetého generálního partnera budeme Společně pro děti i nadále finančně a organizačně podporovat. Budeme velmi rádi, pokud se k nám připojíte.

Společně pro děti je unikátní projekt, který podporuje ohrožené, opuštěné, zdravotně handicapované či jinak znevýhodněné děti. Cílem projektu je zamezit sociálnímu vyloučení dětí ohrožených chudobou a podpořit jejich rozvoj. Pomáhat můžete i vy. Na webu projektu Odvaha darovat naleznete příběhy dětí, které neměly v životě tolik štěstí a jsou zatíženy finančním, sociálním či zdravotním handicapem. Svým darem můžete pomoci splnit dětem jejich potřeby v podobě kroužků, školních výletů, pomůcek nebo obědů. Na jednotlivé dětské příběhy může přispívat více dárců, konkrétní výše věnované podpory proto záleží jen na vašem rozhodnutí. Za všechny děti, které potřebují naši pomoc, předem děkujeme.