Vstupte on-line do světa investování

1. 12. 2022

Všechny kroky potřebné do začátku investování s Bankou CREDITAS nyní vyřídíte on-line z pohodlí domova. Navíc od nás můžete získat 1000 Kč do startu investování.

Naše internetové bankovnictví CREDITAS Banking vám na počítači či notebooku nově umožní vyplnění investičních dotazníků, založení investičního účtu i podpis investiční rámcové smlouvy. Díky tomu si můžete on-line připravit vše, co je potřeba do startu investování s naší bankou. A to v uživatelsky přívětivém procesu, který vás automaticky provede všemi potřebnými kroky a dokumenty.

Postup je velmi jednoduchý. Nejprve se přihlaste do CREDITAS Banking pro počítače a zvolte Produkty > Začněte s námi investovat (viz následující obrázek z internetového bankovnictví). Poté postupujte krok za krokem, vyplňte oba dotazníky a na závěr si založte investiční účet a podepište investiční rámcovou smlouvou. A to vše v klidu a pohodlí vašeho domova či kanceláře.

Máte-li k on-line vstupu do světa investic jakékoli dotazy nebo připomínky, můžete nám kdykoli zavolat na bezplatnou infolinku 800 888 009.

Upozornění: Akce s odměnou 1000 Kč za on-line vstup do světa investování byla ukončena z důvodu naplnění maximálního počtu účastníků.