Zvýšili jsme sazby na delších termínovaných vkladech v eurech

26. 10. 2023

Po nedávném navýšení úroků na kratších eurových termínovaných vkladech jsme upravili také sazby dvou- a víceletých vkladů. Své volné finanční prostředky zde mohou zhodnocovat i podnikatelé a firmy.

Nejvyšší zhodnocení svých eurových úspor nyní získáte na dvouletém termínovaném vkladu se sazbou 3,5 % p.a. Tříletý vklad je úročen 3,3 % p.a. a pětiletý 3,2 % p.a.

Sazby na kratší období vkladů zůstávají v platnosti beze změny. Na nejkratším jednoměsíčním termínovaném vkladu získáte úrok 2,5 % p.a., na tříměsíčním 2,7 % p.a., na šestiměsíčním 2,8 % p.a. a na ročním vkladu 3,0 % p.a.

Pro všechny termínované vklady platí stejná pravidla jako dosud. Minimální výše vkladu je 250 eur, maximální výše není omezena. Nabídka platí i pro podnikatele a firmy. Počet termínovaných vkladů na jednoho klienta není omezen, můžete proto průběžně zakládat další vklady podle toho, kolik volných financí máte nově k dispozici.

Kompletní přehled aktuálních sazeb je uveden v Oznámení o úrokových sazbách.

Podrobnější informace a odpovědi na dotazy vám rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na našich pobočkách.