Spustili jsme nový web

15. 11. 2023

Náš web získal modernější podobu a funkčnost. Design a uspořádání klíčových prvků navazují na předcházející generaci stránek, současně však plní potřebné technologické požadavky a umožňují přehlednější a rychlejší procházení obsahu.

Webové stránky patří mezi naše hlavní komunikační nástroje, mnoho klientů je díky snadno zapamatovatelné doméně využívá také jako bezpečnou cestu do internetového bankovnictví. I když jsme náš dosavadní web průběžně aktualizovali a modernizovali, jeho základem zůstávaly stránky spuštěné v roce 2017. Od té doby jsme výrazně rozšířili naše produktové portfolio, zveřejnili stovky aktualit a blogových článků a věnovali velkou pozornost rozvoji on-line služeb, jako jsou otevřené bankovnictví, bankovní identita či zakládání produktů na webu a v mobilní aplikaci CREDITAS Banking.

Nastal proto čas nahradit úspěšný původní web novou generací. Agentura Dynamo design navrhla elegantní a vzdušný styl nových stránek, který plně respektoval naše požadavky, včetně zachování klíčových prvků typických pro náš vizuální styl.

S ohledem na dlouhodobě rostoucí podíl návštěvníků využívajících chytré telefony jsme kladli velký důraz na přístupnost nového webu z mobilních zařízení. Naše nové stránky jsou responzivní a můžete si je bez problémů zobrazit jak na starých telefonech s nízkým rozlišením displejů, tak na nejmodernějších přístrojích.

Naším cílem rovněž byla minimalizace komplikací, které by návštěvníkům mohly vzniknout  přechodem na nový web. Jeho design proto do značné míry vychází z uspořádání prvků na původních stránkách. Návštěvníky tak opět očekává horizontální produktová navigace, výrazný odkaz do internetového bankovnictví na pravé straně záhlaví či sada odkazů na vybrané sekce a stránky v zápatí.

Věříme, že nový web přivítáte stejně jako my a bude pro vás nadále zdrojem informací a spolehlivou cestou k našim produktům a službám. Podrobnější informace a odpovědi na dotazy nejen k novému webu vám rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na našich pobočkách.