Změna obchodních podmínek pro internetové bankovnictví

27. 1. 2023

S účinností od 1. dubna 2023 měníme obchodní podmínky pro naše internetové bankovnictví CREDITAS Banking. Důvodem těchto změn je doplnění podmínek pro poskytování služby Bankovní identita, kterou pro vás nově připravujeme. Všechny ostatní podmínky platné pro CREDITAS Banking se nemění a naše on-line bankovnictví vám i nadále bude k dispozici zcela zdarma.

Úplné znění Obchodních podmínek pro internetové bankovnictví s vyznačenými změnami účinnými od 1. 4. 2023 najdete na stránce Důležité dokumenty a rovněž na produktových stránkách CREDITAS Banking pro počítač a tablet a Mobilní aplikace CREDITAS Banking.

Bankovní identita je bezpečnou metodou digitálního ověření vaší totožnosti. Díky této službě se budete moci bezpečně přihlašovat do portálů státní správy (ČSSZ, MOJE daně, datové schránky, Portál občana aj.). Postupně budeme službu rozšiřovat tak, abyste Bankovní identitu mohli využít také u zapojených komerčních firem a institucí (e-shopy, pojišťovny, poskytovatelé zdravotní péče aj.). Přihlášení do všech portálů a služeb, které podporují Bankovní identitu, pro vás bude stejně rychlé a snadné jako vstup do našeho internetového bankovnictví. O možnostech využití Bankovní identity budeme průběžně informovat na našem webu www.creditas.cz.

V případě jakýchkoli dotazů se na nás můžete obrátit telefonicky na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na webu prostřednictvím online formuláře Zeptejte se na cokoliv.