Nejlepší běžný účet najdete v našich bankách

9. 11. 2023

Kde v Česku najdete nejlepší běžný účet? U nás a v naší dceřiné Max bance. V tradičním výzkumu Hospodářských novin, který hodnotil účty podle nákladů na jejich provoz na základě šesti profilů typických bankovních klientů, jsme obsadili první dvě místa.

Každoroční výzkum Hospodářských novin srovnává běžné účty podle nákladů na správu a poplatků za běžné služby, jako jsou výběry z bankomatů, zasílání pravidelného výpisu aj. Vítězství obhájil Neo účet naší dceřiné společnosti Max banka, běžný účet CREDITAS obsadil skvělé 2. místo.

Nejvyšší příčky ve výzkumu HN obsazuje náš běžný účet dlouhodobě, a to především díky tomu, že v mnoha řádcích sazebníku obsahuje nejoblíbenější klientskou cenu: zdarma. Bez poplatků klientům nabízíme běžné služby a transakce, výběry ze všech bankomatů v Česku i v zahraničí, platební karty Mastercard Standard a Mastercard Virtual nebo třeba vklady hotovosti na pobočce až do částky 500 tisíc Kč. Samozřejmostí jsou okamžité platby, mobilní platby Google Pay, Apple Pay a Garmin Pay či plná správa účtu v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking.

Nové ocenění není prvním úspěchem v žebříčcích, které hodnotí výši bankovních poplatků. V minulých letech zvítězili například v projektu Vstřícná banka, který hodnotí jak sazby u jednotlivých produktů, tak stručnost a přehlednost sazebníků.

Pozitivní hodnocení ze strany klientů a ocenění v soutěžích jsou pro nás jednoznačným důvodem, proč se i v budoucnu budeme snažit, abyste v našem sazebníku našli minimální poplatky a co nejvíce položek zdarma. Budeme i nadále bankou, od které můžete chtít víc.

Podrobnější informace a odpovědi na dotazy k běžnému účtu a dalším produktům vám rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na našich pobočkách.