Po celé září můžete s naší kartou při nákupu ušetřit

2. 9. 2022

V průběhu září můžete v rámci akce BACK TO SCHOOL získat slevy od 5 % do 25 % u vybraných obchodníků, mezi kterými jsou například obchodní řetězce Baťa a ElectroWorld.

Pro získání slev stačí splnit dvě jednoduché podmínky – zaplatit při nákupu kteroukoliv platební kartou Mastercard od Banky CREDITAS a uplatnit příslušný poukaz nebo slevový kód. Podrobné informace o akci, kompletní přehled do akce zapojených partnerů a samozřejmě také všechny slevové poukazy a kódy uvádíme na stránce BACK TO SCHOOL.

Naše nejčastěji využívané platební karty Mastercard Standard a Mastercard Virtual od nás získáte zdarma. Za výběr z kteréhokoli bankomatu na světě vám nebudeme účtovat žádné poplatky, počet výběrů není omezen. Naše platební karty můžete zdarma digitalizovat do mobilních peněženek Apple Pay, Google Pay či Garmin Pay. Podrobné informace o naší nabídce najdete na stránce Platební karty.

Vaše dotazy rádi zodpovíme na bezplatné infolince 800 888 009, nebo se za námi můžete zastavit na některé z našich poboček. Přejeme krásné září a výhodné nákupy s našimi kartami.