Bankujte s námi a vyhrajte 10 000 Kč

6. 2. 2023

Se svým běžným účtem a platební kartou můžete v příštím půlroce každý měsíc vyhrát 10 000 Kč. Od 1. února do 31. července 2023 stačí splnit jednoduché soutěžní podmínky a my vás automaticky zařadíme do slosování o jednu z desetitisícových výher.

Soutěže se mohou zúčastnit klienti starší 18 let, kteří jsou majiteli našeho běžného účtu s osobní (ne firemní) platební kartou CREDITAS. Pro vstup do soutěže stačí splnit dvě jednoduché podmínky:

  1. Na váš běžný účet CREDITAS přijde v soutěžním kalendářním měsíci aspoň 25 tisíc Kč.

  2. V průběhu stejného měsíce zaplatíte kartou vydanou k tomuto účtu 5x částku minimálně 500 Kč. Pokud máte k účtu vydaných více karet, můžete limit splnit několika kartami dohromady (např. 3 platby jednou kartou, 2 platby druhou).

A to je vše. Po splnění obou podmínek vás automaticky zařadíme do slosování, nemusíte se nikam hlásit.

Do soutěže se započítávají jak platby kartami majitele soutěžního účtu, tak platby kartami vydanými k tomuto účtu dalším osobám, např. rodinným příslušníkům. Jedná se o platební karty Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard Standard EUR, Richee karta Junior, Richee Standard, Mastercard World Elite Silver, Mastercard Real Gold, virtuální karta a Sticker. Do soutěže se nezapočítávají výběry kartou z bankomatu.

Každý měsíc vylosujeme 4 výhry ve výši 10 000 Kč. Celkem tak hrajeme o 240 000 Kč (4 x 10 000 Kč po dobu 6 měsíců).

Soutěže se mohou zúčastnit jak stávající, tak noví klienti. Pokud ještě nemáte náš běžný účet, můžete si ho kdykoli založit on-line nebo na kterékoli pobočce. Pokud již účet máte, ale chybí vám k němu platební karta, můžete si ji během chvíle zřídit v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking. Všechny dostupné karty najdete pod záložkou Produkty.

Kompletní pravidla a další informace k soutěži najdete na stránce Bankujte s CREDITAS. Vaše dotazy rádi zodpovíme na bezplatné infolince 800 88 009.