Poslední šance na výhru v soutěži o 4 x 10 000 Kč

13. 7. 2023

Už jen do konce července můžete hrát o jednu z desetitisícových výher v soutěži Bankujte s CREDITAS. Splňte se svým běžným účtem a platební kartou jednoduché soutěžní podmínky a my vás automaticky zařadíme do slosování.

Naší soutěže se mohou zúčastnit klienti starší 18 let, kteří jsou majiteli běžného účtu CREDITAS s osobní (ne firemní) platební kartou CREDITAS. Pro zařazení do slosování stačí splnit dvě jednoduché podmínky:

  1. V soutěžním kalendářním měsíci (tj. do konce července) přijde na váš běžný účet CREDITAS aspoň 25 tisíc Kč.

  2. Rovněž do konce července zaplatíte kartou vydanou k tomuto účtu 5x částku minimálně 500 Kč. Máte-li k účtu vydaných více karet, můžete limit splnit několika kartami dohromady (např. 4 platby jednou kartou, 1 platba druhou). Může se jednat i o karty vydané k vašemu účtu dalším osobám, třeba rodinným příslušníkům.

Do soutěže se nemusíte hlásit, po splnění obou podmínek vás do slosování zařadíme automaticky.

Soutěž je otevřena pro stávající i nové klienty. Pokud ještě nemáte náš běžný účet, můžete si ho kdykoli založit on-line nebo na kterékoli pobočce. Pokud již účet máte, ale chybí vám k němu platební karta, můžete si ji během chvíle zřídit v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking. V naší nabídce najdete nejen klasické plastové karty, ale také kartu virtuální, kterou můžete platit ihned po jejím vydání. Všechny dostupné karty najdete v CREDITAS Banking pod záložkou Produkty.

Kompletní pravidla a další informace k soutěži najdete na stránce Bankujte s CREDITAS. Vaše dotazy rádi zodpovíme na bezplatné infolince 800 888 009.

Soutěž Bankujte s CREDITAS končí 31. 7., poslední losování proběhne 7. srpna 2023.