Aktivace platbou

4. 8. 2020

K užívání aplikace CREDITAS Banking je nutné projít registračním procesem. Jeho posledním krokem je takzvaná aktivační platba. Jde o platbu libovolné částky, kterou odešlete ze svého účtu. Tím finálně ověříme vaši totožnost a vy tak budete moci plně využívat všechny funkcionality aplikace.

Po zadání kontaktních údajů a doložení dvou osobních dokladů jsme ještě ze zákona povinni ověřit, že jste vlastníkem libovolného bankovního účtu, který je vedený u české nebo u slovenské banky. A právě k tomu slouží aktivační platba.

Proto se přihlaste do svého internetového nebo mobilního bankovnictví, které pro on-line platby běžně využíváte. A následně ze svého osobního účtu odešlete 1 Kč na sběrný účet Banky CREDITAS. Tím bude potřebná podmínka splněna a částku vám obratem vrátíme.

Jste-li slovenský občan s daňovou rezidencí v ČR, můžete aktivační platbu provést i ze slovenského účtu. V takovém případě vypisujete IBAN a posíláte SEPA platbu ve výši například 0,1 EUR opět na sběrný účet Banky CREDITAS. Poplatek za SEPA platbu náleží vaší slovenské bance dle jejího sazebníku.

Další novinky

Virtuálně bohatší

Virtuálně bohatší

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Měníme obchodní podmínky a sazebníky

Měníme obchodní podmínky a sazebníky