Banka CREDITAS spustila investiční aplikaci

9. 1. 2024

Od ledna mohou stávající i noví klienti investovat s Bankou CREDITAS online bez nutnosti návštěvy pobočky. Využít k tomu lze jak digitální bankovnictví, tak novou mobilní aplikaci CREDITAS Invest App. V nabídce jsou retailové investiční fondy a korporátní dluhopisy.

Přes aplikaci CREDITAS Invest App mají klienti možnost nákupu investic online kdykoliv a kdekoliv, klient vidí přehledně své celkové portfolio a jeho vývoj v čase. Může tak pohodlně sledovat, zda a jak se jeho investice zhodnocují. Pro kontrolu je klientům k dispozici také historie zadaných investičních pokynů.

„Zájem o investování u našich klientů roste a s vývojem na trhu očekáváme, že bude růst pokračovat. Chceme jim proto nákup i správu investic usnadnit. Vedení investičního účtu bude, podobně jako drtivá většina služeb banky, zdarma,“ říká Eva Collardová, generální ředitelka Banky CREDITAS.

Prvním krokem k tomu, aby si klienti možnost online investic otevřeli, je ověření identity (jen u nových klientů), vyplnění investičního dotazníku a elektronický podpis rámcové smlouvy. Klienti, kteří v Bance CREDITAS již investovali, mohou online nákupy realizovat rovnou. Nabídka fondů a dluhopisů ke koupi vždy odpovídá klientovu profilu dle vyhodnoceného investičního dotazníku.

Mobilní aplikace CREDITAS Invest App je dostupná pro telefony s operačním systémem iOS a Android. Aktivaci je nutné provést v internetovém bankovnictví CREDITAS Banking, poté je již možné aplikaci používat samostatně.

https://www.creditas.cz/investicni-aplikace