Banka CREDITAS zvýšuje sazbu pro termínovaný vklad v eurech na 3 % ročně

1. 8. 2023

Banka CREDITAS od 1. srpna nabízí u eurového termínovaného vkladu na jeden rok sazbu 3 % p.a. Jde o velmi výrazné zvýšení sazeb, dosud byla u ročního vkladu na úrovni 0,1 % p.a.

„Nabídka pro zhodnocení eur na termínovaném vkladu je nyní rozhodně jedna z nejlepších na trhu. Celkově chceme klientům, kteří drží eura, nabídnou zajímavé produkty. Proto jsme například nedávno zavedli eurovou platební kartu a umožnili získat hypotéku i lidem s příjmem v eurech,“ říká Eva Šulcová, ředitelka produktů Banky CREDITAS.

Jedinou podmínkou je u termínovaného vkladu minimální výše 250 eur (ekvivalent cca 5 000 korun). Vklad lze zřídit jako jednorázový i revolvingový, tedy automaticky opakovaný.

Banka CREDITAS patří dlouhodobě mezi instituce nabízející nejlepší zhodnocení úspor na českém trhu. Aktuálně nabízí roční sazby 5,6 % u spořicího účtu (pro část vkladu do 500 tisíc korun, část nad limit je úročena 3,1 %) a 6 % u spořicího vkladu 1M a 3M (pro část vkladu do 500 tisíc korun, nad tento limit pak 4 %). Termínované vklady v korunách nabízejí zhodnocení až 5,8 % p.a. (u vkladu na šest měsíců).