Spustili jsme investiční aplikaci

11. 1. 2024

Stávající i noví klienti s námi nyní mohou investovat online, bez nutnosti osobní návštěvy pobočky. Využít k tomu mohou jak internetové bankovnictví CREDITAS Banking, tak novou mobilní aplikaci CREDITAS Invest App.

Prostřednictvím aplikace CREDITAS Invest App mají klienti možnost nakupovat investice online kdykoliv a odkudkoliv, kde mají připojení k internetu. Aplikace klienty přehledně informuje o jejich celkovém portfoliu a jeho vývoji v čase. Mohou tak pohodlně sledovat, zda a jak se jejich investice zhodnocují. Pro kontrolu je k dispozici také historie zadaných investičních pokynů.

„Zájem o investování u našich klientů roste a s vývojem na trhu očekáváme, že bude růst pokračovat. Chceme jim proto nákup i správu investic usnadnit. Vedení investičního účtu bude, podobně jako drtivá většina služeb banky, zdarma,“ říká Eva Collardová, generální ředitelka Banky CREDITAS.

Prvním krokem pro přístup k možnosti online investování u nových klientů je vzdálené ověření jejich identity ze strany Banky. Poté vyplní investiční dotazník, následuje elektronický podpis rámcové investiční smlouvy a smlouvy o investičním účtu. Klienti, kteří již s námi investovali, mohou své online nákupy realizovat rovnou. Klientovi se zobrazí nabídka těch investičních nástrojů, které jsou pro něj na základě vyhodnocení investičního dotazníku přiměřené.

Mobilní aplikace CREDITAS Invest App je dostupná pro telefony s operačním systémem iOS a Android. Aktivaci je třeba provést v internetovém bankovnictví CREDITAS Banking, poté je již možné aplikaci používat samostatně.

V případě jakýchkoli nejasností při instalaci nebo ovládání aplikace CREDITAS Invest App je klientům k dispozici naše bezplatná infolinka 800 888 009.

Další novinky