Kde najdete investiční dotazník

16. 2. 2022

Vyplnění investičního dotazníku je zákonem předepsaný povinný krok při vstupu do světa investic. Na základě vašich odpovědí obchodník s cennými papíry zjistí, jaké zkušenosti v oblasti investic máte a které cenné papíry vám může nabídnout. Pokud začínáte investovat s námi, můžete investiční dotazník vyplnit nejen na pobočce, ale také on-line. Kde dotazník najdete?

Pro přehlednost je náš investiční dotazník rozdělen do dvou samostatných částí. V první, nazvané „Znalosti a zkušenosti“, se vás zeptáme na dosavadní praxi s investičními nástroji a prověříme vaše znalosti v oblasti investic. Nemusíte mít obavy, pokud nebudete znát odpovědi na všechny otázky. Dotazník je koncipován tak, aby rozlišil jednotlivé kategorie zájemců o investice, správné odpovědi u všech znalostních otázek proto budou mít jen zkušení investoři.

Druhá část dotazníku – Cíle a potřeby – nám pomůže, abychom vám vybrali správný cílový trh. Máme povinnost se vás zeptat na vaši finanční situaci či výši příjmů a také chceme vědět, jaký je váš postoj k rizikům, která z investování plynou.

Investiční dotazník v mobilním bankovnictví

V aplikaci CREDITAS Banking najdete dotazník v seznamu produktů. Klepněte v pravém horním rohu na ikonu Produkty, v seznamu odrolujte na nabídku obou částí dotazníku – Znalosti a zkušenosti, Cíle a potřeby – a můžete ihned začít vyplňovat.

Investiční dotazník v internetovém bankovnictví CREDITAS Banking

Po vstupu do bankovnictví klikněte v levém navigačním sloupci na ikonu Produkty. Zobrazí se nabídka dostupných produktů, mezi kterými najdete i obě části dotazníku.

Investiční dotazník na pobočce

Pokud dáváte přednost papírové verzi dotazníku, zastavte se na kterékoli naší pobočce. Naši bankéři vám předají formuláře a dotazník vyplníte přímo na místě. Chcete-li mít jistotu, že na pobočce nebudete čekat, než bankéři obslouží jiné klienty, můžete si schůzku sjednat předem na naší infolince 800 888 009.

Další novinky

Virtuálně bohatší

Virtuálně bohatší

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Měníme obchodní podmínky a sazebníky

Měníme obchodní podmínky a sazebníky