Kde najdete investiční dotazník

16. 2. 2022

Vyplnění investičního dotazníku je zákonem předepsaný povinný krok při vstupu do světa investic. Na základě vašich odpovědí obchodník s cennými papíry zjistí, jaké zkušenosti v oblasti investic máte a které cenné papíry vám může nabídnout. Pokud začínáte investovat s námi, můžete investiční dotazník vyplnit nejen na pobočce, ale také on-line. Kde dotazník najdete?

Pro přehlednost je náš investiční dotazník rozdělen do dvou samostatných částí. V první, nazvané „Znalosti a zkušenosti“, se vás zeptáme na dosavadní praxi s investičními nástroji a prověříme vaše znalosti v oblasti investic. Nemusíte mít obavy, pokud nebudete znát odpovědi na všechny otázky. Dotazník je koncipován tak, aby rozlišil jednotlivé kategorie zájemců o investice, správné odpovědi u všech znalostních otázek proto budou mít jen zkušení investoři.

Druhá část dotazníku – Cíle a potřeby – nám pomůže, abychom vám vybrali správný cílový trh. Máme povinnost se vás zeptat na vaši finanční situaci či výši příjmů a také chceme vědět, jaký je váš postoj k rizikům, která z investování plynou.

Investiční dotazník v mobilním bankovnictví

V aplikaci CREDITAS Banking najdete dotazník v seznamu produktů. Klepněte v pravém horním rohu na ikonu Produkty, v seznamu odrolujte na nabídku obou částí dotazníku – Znalosti a zkušenosti, Cíle a potřeby – a můžete ihned začít vyplňovat.

Investiční dotazník v internetovém bankovnictví CREDITAS Banking

Po vstupu do bankovnictví klikněte v levém navigačním sloupci na ikonu Produkty. Zobrazí se nabídka dostupných produktů, mezi kterými najdete i obě části dotazníku.

Investiční dotazník na pobočce

Pokud dáváte přednost papírové verzi dotazníku, zastavte se na kterékoli naší pobočce. Naši bankéři vám předají formuláře a dotazník vyplníte přímo na místě. Chcete-li mít jistotu, že na pobočce nebudete čekat, než bankéři obslouží jiné klienty, můžete si schůzku sjednat předem na naší infolince 800 888 009.

Další novinky