Mastercard Concierge

20. 6. 2023

Concierge je prémiová služba karetní společnosti Mastercard, která poskytuje individuální servis držitelům karet World Elite. Tým specialistů je k dispozici v režimu 24/7 na telefonním čísle +420 239 050 406 a je připraven splnit obvyklá i zcela výjimečná přání.

Informace:
Ať už jste na pracovní nebo soukromé cestě, Mastercard Concierge vám poskytne informace a rady ohledně vaší destinace. Nabídne průvodce městem, podá přehled kulturních zvyklostí při pracovních schůzkách v cizích zemích a sdělí informace o pasových a vízových povinnostech. Poskytne aktuální předpověď počasí, zjistí termíny turistických prohlídek či zábavných akcí. Vyhledá a doporučí restauraci v kterémkoliv městě na světě.

Cestování:
Součástí služby je asistence s rezervací ubytování, letenek, pronájmu automobilu, ale i speciálních požadavků, jako je pronájem letadla nebo jachty.

Zábava:
Využít můžete také našich zkušeností se zařizováním všech typů zábavních akcí, od rockových a popových koncertů po balet a operu, sportovní akce, muzikály, soukromé akce v restauracích a barech a další druhy noční zábavy.

Informace o golfových hřištích:
Informace, doporučení a rezervace hry na polosoukromých golfových hřištích v hlavních městech po celém světě. Všude, kde je to možné, vám Mastercard Concierge zjistí dostupné hrací časy a potvrdí jakékoliv speciální požadavky ohledně handicapu.

Nákup a doručování dárků:
Tým specialistů pomůže najít pro vás a vaše blízké perfektní dárek, a zajistí jeho doručení na vámi zvolené místo.

Doručování květin:
Specialisté z Mastercard Concierge vám pomohou s výběrem a doručením květin pro vaše blízké. Ke květinám můžete přiložit krátký vzkaz pro obdarovaného.

Pořádání akcí a pohostinnost:
Se službou Mastercard Concierge bude příprava výjimečné akce pro vaše blízké zcela bez stresu. Naši specialisté najdou zkušené organizátory akcí, catering, kuchaře, moderátory nebo baviče, fotografy, obsluhu pro vaše hosty a další.

Nevšední zážitky:
Mastercard Concierge podporuje držitele karet v objevování nových a nevšedních zážitků tím, že pro vás vždy najde ty správné informace. Například: jak uspořádat kurzy vaření s profesionálním šéfkuchařem, lekce golfu s PGA tour profesionály, jak zařídit let ve stíhačce, pronájem soukromého ostrova, safari nebo kde domluvit lyžování, na které vás vyveze vrtulník.

Další služby:
Kromě všech výše vyjmenovaných služeb se vám budeme snažit pomoci také s jakýmkoliv dalším požadavkem. Odmítneme vás pouze v případě, že by taková služba byla podle názoru Mastercard Concierge Lifestyle manažera v rozporu se zákonem, některým nařízením nebo pokud by provedení takové služby bylo považováno za nemorální či odporovalo veřejnému zájmu.

Ve všech případech vám Mastercard Concierge Lifestyle manažer sdělí podrobnosti, cenu služby (zahrnující poplatky za doručení a všechny další související poplatky), termín doručení nebo termín dalších kroků (pokud je to v rámci služby nutné). Mastercard Concierge provede rezervaci, objednávku nebo zařídí doručení prostřednictvím vaší Mastercard karty pouze s vaším souhlasem.

Pro využití služby Mastercard Concierge volejte: +420 239 050 406 (24/7).

Další novinky