Bezpečné podání přihlášky na SŠ? Využijte bankovní identitu!

7. 2. 2024

Pokud svému dítěti letos podáváte přihlášku na střední školu, doporučujeme v elektronickém systému DiPSy zvolit online podání s ověřením bankovní identitou. S její pomocí snadno potvrdíte svoji totožnost a systém poté přihlášku zpracuje a doručí sám. Ušetříte tak čas i peníze, které byste museli vyd

Systém DiPSy umožňuje bezpečné vyplnění a odeslání přihlášky na střední školu, bez nutnosti zasílat jakýkoli papírový doklad. V nabídce můžete snadno vybírat ze všech dostupných škol, včetně oborů, zaměření a formy vzdělávání. Systém myslí i na případ, kdy vás během vyplňování něco vyruší – rozpracovanou přihlášku lze uložit a dokončit později.

Abyste mohli odeslat přihlášku online, musí DiPSy ověřit vaši totožnost. Pokud jste naším klientem a využíváte online bankovnictví CREDITAS Banking, velmi pravděpodobně u nás máte k dispozici službu Bankovní identita. Jejím prostřednictvím můžete snadno a bezpečně ověřit svoji identitu v DiPSy.

Jak postupovat?

V DiPSy zvolte ověření přes Identitu občana a na nové obrazovce vyberte v řádku tří tlačítek volbu Bankovní identita. V zobrazené nabídce bank zvolte Banku CREDITAS. Systém vás přesměruje na náš web, kde se přihlásíte stejnými údaji, jaké používáte pro přihlášení do CREDITAS Banking. Po úspěšném ověření vás přesměrujeme zpět do DiPSy a můžete začít s vyplňováním přihlášky.

Proč byste si měli zvolit ověření přes bankovní identitu?

V prvé řadě je bezpečná – přihlašovací údaje zadáváte na našem webu a my dále předáme pouze potvrzení vaší identity. Přihlášení v bankovní identitě je silně zabezpečené, protože využívá stejnou technologii jako  CREDITAS Banking. A stejně jako naše další služby je i poskytnutí služby Bankovní identita zcela zdarma.

Potřebujete více informací?

Rádi vám poradíme a pomůžeme, vyplňování přihlášky ale příliš neodkládejte. Termín pro podávání přihlášek v 1. kole přijímacích zkoušek končí už 20. 2. 2024.

Podrobné informace a odpovědi na nejčastější otázky najdete na stránce Bankovní identita. Vaše dotazy rádi zodpovíme na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na našich pobočkách.

Další novinky