Hlasujte pro výhodné úrokové sazby

25. 4. 2024

Úroky našich spořicích produktů stále nabízejí atraktivní zhodnocení vašich úspor. Vybírat můžete mezi krátkodobými a dlouhodobými vklady, produkty s pevnou nebo pohyblivou úrokovou sazbou, či mezi vklady v českých korunách a eurech. Pokud se vám naše nabídka líbí, můžete ocenit Spořicí účet + v aktuálně probíhajícím hlasování soutěže Zlatá koruna.

Spořicí účet + patří mezi nejoblíbenější produkty našich klientů. Aktuálně nabízí zhodnocení vašich financí úrokem 5,2 % p.a. na vklady až do 500 tisíc Kč. Jeho klíčovou výhodou je okamžitá dostupnost uložených peněz. Účet je tak vhodný především pro zhodnocování úspor, které chcete mít vždy po ruce.

Líbí se vám Spořicí účet +? Budeme rádi, pokud nám svoji přízeň vyjádříte hlasem v tradiční soutěži Zlatá koruna, v níž nás tento produkt letos reprezentuje. Hlasování vám zabere jen pár sekund a kromě e-mailu v něm nebudete muset uvádět žádné osobní údaje. Hlasovat můžete až do půlnoci 28. dubna 2024.

Chcete-li své peníze uložit na delší dobu, je pro vás připraven Termínovaný vklad s dobou uložení od 1 měsíce až po 10 let. Nejvýhodnější sazby aktuálně získáte na 1měsíčním vkladu s úrokem 5,3 % p.a. a na 3měsíčním vkladu s 5,1 % p.a. Pro všechny typy Termínovaného vkladu garantujeme úrokovou sazbu po celou dobu uložení, již na začátku proto budete přesně vědět, jak své úspory zhodnotíte. Minimální výše vkladu je 5 000 Kč, horní hranice není omezena. Navíc si podle svých možností můžete souběžně sjednat i několik vkladů.

Dobře zhodnotit umíme i vaše eurové úspory. Eurový termínovaný vklad nabízí dobu uložení od 1 měsíce do 5 let, přičemž nejvyšší sazba dosahuje 3,0 % p.a.

Jestliže jste pro vyšší zhodnocení ochotni akceptovat vyšší riziko, doporučujeme vaší pozornosti Podřízený vklad. Poskytne vám úrok od 7,4 % p.a. na nejkratší 5leté době uložení až po 8,5 % p.a. na 10letém vkladu. Minimální výše vkladu je 100 000 Kč, maximální výše není omezena. Na rozdíl od výše uvedených produktů nejsou vklady u Podřízeného vkladu pojištěny a nelze jej předčasně ukončit. Peněžní prostředky tvořící Podřízený vklad jsou svým charakterem podřízenou pohledávkou a banka je zahrnuje do svého kapitálu (kapitál tier 2). Z charakteru podřízené pohledávky vyplývá, že v případě likvidace či úpadku společnosti jsou podřízené pohledávky uspokojeny až po uspokojení všech nepodřízených pohledávek.

Další informace a odpovědi na dotazy ke spořicím produktům vám rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na našich pobočkách.