Plaťte našimi kartami a vyhrajte 100 tisíc korun

5. 2. 2024

Se svou platební kartou CREDITAS můžete až do konce března hrát o deset cen v celkové výši 245 000 Kč. Stačí splnit jednoduché podmínky soutěže Jarní prázdninová jízda s CREDITAS a získáte šanci vyhrát 100 000 Kč nebo jednu z dalších cen.

Soutěže se můžete zúčastnit, pokud jste starší 18 let a splníte dvě jednoduché podmínky: v každém soutěžním měsíci (únor, březen) zaplatíte nejméně 5× svou osobní (ne firemní) platební kartou CREDITAS, a to vždy částku minimálně 500 Kč, a v průběhu soutěžního období se zaregistrujete na naší stránce.

Limit můžete splnit i několika různými kartami CREDITAS vydanými na vaše jméno (např. v jednom měsíci 3 platby jednou kartou a 2 platby druhou). Za soutěžní platbu se považuje jak běžná platba kartou v terminálu u obchodníka, tak platba digitalizovanou kartou prostřednictvím služeb Apple Pay, Google Pay či Garmin Pay, a také online platby v internetových obchodech či prostřednictvím platební brány. Do soutěže se nezapočítávají výběry kartou z bankomatu.

V průběhu dubna vylosujeme ze všech soutěžících 10 výherců. Hlavní cenou je 100 000 Kč, které šťastnému vítězi převedeme na jeho účet. 2. cenou je dárkový poukaz na zážitkový pobyt v ceně 50 000 Kč z webu Amazing Places, třetí výherce si odnese poukaz na nákup sportovního vybavení od Sportisima v ceně 25 000 Kč. Dalších 7 výherců získá poukaz na nákup v hodnotě 10 000 Kč v Alza.cz.

Pokud ještě nemáte naši platební kartu, můžete si ji během chvíle zřídit v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking. Virtuální kartu vám vydáme na počkání a můžete s ní ihned platit.

Kompletní pravidla a další informace k soutěži najdete na stránce Jarní prázdninová jízda s CREDITAS. Vaše dotazy rádi zodpovíme na bezplatné infolince 800 888 009.

Další novinky