Spořicí účet + získal Cenu veřejnosti

14. 2. 2023

Z tradiční soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku si odnesl dvě ocenění náš Spořicí účet +. Potřetí za posledních 5 let jsme získali prestižní Cenu veřejnosti a medailová pozice nám patří rovněž v kategorii Spořicí účty do 300 tisíc Kč.

Specializovaný finanční portál Finparáda.cz ve spolupráci s analytickou společností Scott & Rose vyhlásil výsledky 12. ročníku soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku, která hodnotí nejlepší finanční produkty minulého roku. Již potřetí (po letech 2018 a 2019) získal prestižní Cenu veřejnosti náš spořicí účet. Tato cena je udělována na základě preferencí návštěvníků portálu, kteří mohou v průběhu roku hlasovat pro jednotlivé finanční produkty.

Spořicí účet + uspěl také v hodnocení odborné poroty, když získal 3. místo ve specializované kategorii Spořicí účty do 300 tisíc Kč.

Spořicí účet + lze jednoduše založit na kterékoli naší pobočce nebo on-line v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking. Na Spořicím účtu + získáte roční sazbu 5,6 % p.a. pro část vkladu do výše 500 tisíc korun, část vkladu nad uvedený limit je úročena 3,1 % p.a. Výše a četnost vkladů nejsou omezeny, uložené peníze lze kdykoli z účtu vybrat. Zřízení, vedení i zrušení účtu jsou zdarma. Vklady i úroky na Spořicím účtu + jsou pojištěny do výše odpovídající 100 000 euro (např. 2 500 000 Kč při kurzu 25 Kč za euro).

Další informace a odpovědi na dotazy ke Spořicímu účtu + najdete na našem webu, nebo vám je rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 či na kterékoli pobočce.

Další novinky

Virtuálně bohatší

Virtuálně bohatší

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Měníme obchodní podmínky a sazebníky

Měníme obchodní podmínky a sazebníky