Termínovaný vklad získal další ocenění

31. 1. 2024

V tradiční soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku uspěl náš termínovaný vklad, který obsadil ve své kategorii 2. místo.

Specializovaný finanční portál Finparáda.cz ve spolupráci s analytickou společností Scott & Rose vyhlásil výsledky 13. ročníku soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku. Stejně jako v minulých letech jsme se dočkali ocenění, tentokrát za termínovaný vklad.

Ve Finparádě bodují naše produkty dlouhodobě, Spořicí účet + v minulých letech třikrát získal prestižní Cenu veřejnosti a řadu ocenění ve svých specializovaných kategoriích.

Na medailových pozicích se již dříve opakovaně umístil také náš termínovaný vklad, který si můžete založit v českých korunách v deseti různých dobách uložení – od 1 měsíce do 10 let. Úroková sazba aktuálně nejvýnosnějšího jednoměsíčního vkladu činí 6,0 % p.a., tříměsíční vklad nabízí 5,8 % p.a. K dispozici je rovněž termínovaný vklad v eurech s dobou uložení od 1 měsíce do 5 let, na němž lze získat úrok až 3,0 % p.a. Úroková sazba termínovaného vkladu je neměnná po celou dobu uložení.

Termínovaný vklad si můžete založit na kterékoli pobočce nebo v on-line bankovnictví CREDITAS Banking. Další informace a odpovědi na dotazy vám rádi sdělíme na bezplatné infolince 800 888 009 nebo na našich pobočkách.

Další novinky