Bankujte s námi a vyhrajte 10 000 Kč

6. 2. 2023

Se svým běžným účtem a platební kartou můžete v příštím půlroce každý měsíc vyhrát 10 000 Kč. Od 1. února do 31. července 2023 stačí splnit jednoduché soutěžní podmínky a my vás automaticky zařadíme do slosování o jednu z desetitisícových výher.

Soutěže se mohou zúčastnit klienti starší 18 let, kteří jsou majiteli našeho běžného účtu s osobní (ne firemní) platební kartou CREDITAS. Pro vstup do soutěže stačí splnit dvě jednoduché podmínky:

  1. Na váš běžný účet CREDITAS přijde v soutěžním kalendářním měsíci aspoň 25 tisíc Kč.

  2. V průběhu stejného měsíce zaplatíte kartou vydanou k tomuto účtu 5x částku minimálně 500 Kč. Pokud máte k účtu vydaných více karet, můžete limit splnit několika kartami dohromady (např. 3 platby jednou kartou, 2 platby druhou).

A to je vše. Po splnění obou podmínek vás automaticky zařadíme do slosování, nemusíte se nikam hlásit.

Do soutěže se započítávají jak platby kartami majitele soutěžního účtu, tak platby kartami vydanými k tomuto účtu dalším osobám, např. rodinným příslušníkům. Jedná se o platební karty Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard Standard EUR, Richee karta Junior, Richee Standard, Mastercard World Elite Silver, Mastercard Real Gold, virtuální karta a Sticker. Do soutěže se nezapočítávají výběry kartou z bankomatu.

Každý měsíc vylosujeme 4 výhry ve výši 10 000 Kč. Celkem tak hrajeme o 240 000 Kč (4 x 10 000 Kč po dobu 6 měsíců).

Soutěže se mohou zúčastnit jak stávající, tak noví klienti. Pokud ještě nemáte náš běžný účet, můžete si ho kdykoli založit on-line nebo na kterékoli pobočce. Pokud již účet máte, ale chybí vám k němu platební karta, můžete si ji během chvíle zřídit v internetovém či mobilním bankovnictví CREDITAS Banking. Všechny dostupné karty najdete pod záložkou Produkty.

Kompletní pravidla a další informace k soutěži najdete na stránce Bankujte s CREDITAS. Vaše dotazy rádi zodpovíme na bezplatné infolince 800 88 009.

Další novinky

Virtuálně bohatší

Virtuálně bohatší

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Vývoj NAV Max Variant CZ ve 29. týdnu

Měníme obchodní podmínky a sazebníky

Měníme obchodní podmínky a sazebníky